In 4 stappen naar een ecologisch geïsoleerde woning

1. Gratis energiescreening

Bij elke klant wordt er eerst een gratis energiescreening uitgevoerd door vakmannen van Energy Insulations.  Deze screening toont de zwakke plekken in uw huidige isolatie aan en op basis daarvan kunnen wij de mogelijkheden bekijken en een oplossing op maat aanbieden.

2. Gratis offerte

In een volgende stap wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt aan de hand van de bevindingen van de energiescreening.   Hierbij wordt ook steeds rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant.  We adviseren u ook graag over het belastingsvoordeel en de premies die in aanmerking komen.

3. Isoleren of na-isoleren van uw woning

Isoleren moet door een vakman gebeuren.  Dit is de enige manier om een perfecte uitvoering te garanderen.  Energy Insulations staat voor accuraat vakmanschap en werkt enkel met duurzame en milieuvriendelijke materialen.  Wij bieden bovendien 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

4. Een gezonde en goed geïsoleerde woning

Het eindresultaat is een gezonde en goed geïsoleerde woning waar u  tot rust kan komen.  Dankzij de garantie en het gebruik van duurzame materialen hoeft u zich geen zorgen meer te maken en bespaart u bovendien maandelijks op uw energiefacturen.  Dit is een investering voor het leven!

Samen naar een gezonde, ecologische woning

Heeft u nog vragen bij het volledig isoleren van uw woning? Wij adviseren u graag!

Maak een afspraak

Vraag een gratis offerte aan

Wij bezorgen u graag een offerte op maat.

Vraag uw offerte aan