Eco-logisch isoleren van onder tot boven

Ecologisch alternatief

Dat het milieu letterlijk van levensbelang is, betwijfelt niemand meer. Energy Insulations neemt dan ook zijn verantwoordelijkheid op om zijn steentje bij te dragen tot een beter milieu. Daarom hebben we besloten enkel met ecologisch verantwoorde producten te werken.
Soudafoam SPF 03 is een isolatieschuim op waterbasis en bovendien is het restafval recycleerbaar.
Energy Insulations zorgt ervoor dat uw huis ecologisch, duurzaam én gezond geïsoleerd wordt.

Eco-logisch isoleren voor particulieren en professionelen

Energy Insulations beperkt zich niet alleen tot projecten van particulieren. Onze uitgebreide kennis en een team van vakkundige plaatsers laat ons ook toe grotere projecten aan te pakken. Bent u aannemer of architect? Bij ons kan u uw project met een gerust hart uit handen geven. Wij plaatsen voor u een ecologisch verantwoorde isolatie op maat van uw project.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie

Wij richten ons zowel op het isoleren van nieuwbouw als van renovatieprojecten. Bij nieuwbouw stellen zich, theoretisch, weinig problemen. Het na-isoleren bij bestaande woningen of gebouwen is soms wat omslachtiger werken, maar dankzij de snelle en gemakkelijke plaatsing van Soudafoam SPF 03 vormt dit zeker geen onoverkomelijke problemen.

Meer dan 25 jaar ervaring in het isoleren van gebouwen

Energy Insulations heeft al meer dan 25 jaar ervaring in isolatiewerken voor zowel bij nieuwbouw als renovaties. Deze jarenlange ervaring gecombineerd met een sterk team van hoogopgeleide vakmannen zorgt voor een kwalitatief eindresultaat dat ook écht energiebesparingen oplevert!

Samen naar een gezonde, ecologische woning

Heeft u nog vragen bij het volledig isoleren van uw woning? Wij adviseren u graag!

Maak een afspraak

Vraag een gratis offerte aan

Wij bezorgen u graag een offerte op maat.

Vraag uw offerte aan